In Blogposts, Featured

Wij mogen trots zeggen dat wij de nieuwe Gold Partner van bol.com zijn! Dit klinkt natuurlijk goed, maar wat houdt dit precies in voor ons en onze klanten? 

Verkopen via marketplaces als bol.com wordt steeds populairder. Met de groeiende populariteit van deze platformen neemt ook het aantal dienstverleners en zelfbenoemde “experts” toe die helpen met verkopen op marketplaces als bol.com. Bol.com gelooft dat de platform-specialisten toegevoegde waarde bieden voor verkooppartners om succesvoller te verkopen, maar het ontbreekt aan overzicht op dit gebied. Om duidelijkheid te scheppen richting de verkooppartners heeft bol.com besloten om alle dienstverlenende partijen te certificeren. Bij de certified partnerships wordt gekeken naar de kwaliteit en diensten die een bureau moet kunnen bieden. Er wordt ook gekeken naar zaken als kennis, expertise en executiekracht.

Bol.com zegt hier het volgende over: “Wij willen onze partners helpen door de bomen het bos te blijven zien. Welk bureau is goed waarin en welke past het best bij jouw e-commerce strategie? Als onze partners de bij hen best passende adviseur kiezen, worden ze ook sterker op het bol.com platform.

Bol.com Gold Partner

Ons harde werken de laatste jaren is beloond, want 10XCREW voldoet aan alle beoordelingscriteria die door bol.com zijn gesteld aan een Gold Partner. Hiermee behoren wij tot een zeer selecte groep bedrijven die deze status hebben gekregen.

Deze certificering is natuurlijk niet alleen voor de sier. Dit stelt ons namelijk in staat om onze klanten nog beter te helpen met het verkopen via bol.com. Hierdoor beschikken wij over directe contacten die ons nog sneller kunnen helpen en krijgen wij toegang tot nieuwe functionaliteiten en inzichten. We zijn trots op de certificering van ons vakmanschap en kijken vol vertrouwen naar de toekomst. 

Over 10XCREW

Ons team van dedicated marketplace specialisten ontzorgd merken en fabrikanten met het verkopen op alle grote Europese marketplaces. Zowel vendors (1P) als sellers (3P). Van account operations en logistiek, tot content en advertising. 

Als onderdeel van Constrive, kunnen wij onze klanten volledig ontzorgen in het direct verkopen aan de consument. Zo kunnen wij namelijk de logistiek en klantenservice volledig in eigen beheer doen. Daarnaast beschikken wij ook over eigen development en Data & Insights mogelijkheden.

Kontakt

Wilt u meer informatie over het verkopen via bol.com of andere marketplaces? Of geheel vrijblijvend van gedachte wisselen? Wij helpen u graag verder! Neem gerust contact met ons op. 

Neueste Beiträge
Verified by MonsterInsights