We accelerate brands people desire!

Klaar voor de volgende stap?​

Bij 10XCREW zijn we jouw ultieme ‘wingman’ in de wereld van D2C. Wij zijn hier om je te helpen je doelen te bereiken, nieuwe kansen te grijpen en je volledige potentieel als ondernemer te bereiken. Met onze support op het gebied van bijvoorbeeld advertising, content, data analytics, logistics en groeikapitaal kun jij je concentreren op de groei van jouw bedrijf en de operationele en financiële zaken aan ons overlaten!

Waar liggen jouw kansen?

Binnen 10XCREW werken we volledig data-driven en hebben we onderzoek gedaan naar de groeikansen voor jouw producten in de online DIY & Garden markt. Uit onderzoek blijkt dat 77% van de online shoppers het liefste op online marketplaces winkelen. Sinds de COVID pandemie hebben steeds meer mensen ook voor DIY producten de weg naar marketplaces gevonden. Ook na COVID zet die trend door, waarbij mensen op zoek zijn naar een breed assortiment dat precies aansluit bij de persoonlijke voorkeuren, tegen competitieve prijzen.

10x-bb-grafiek1
10x-bb-grafiek2

In Europa zou deze markt naar verwachting 43.01 miljard EUR bereiken in 2027 met een groei van 3.37%. Binnen het online domein spelen marketplaces een grote rol. Hierboven zijn de belangrijkste marketplaces weergegeven binnen de DIY & Garden markt. Duitsland is op dit moment koploper in online sales binnen deze categorie (34.2% online share, 34.1% hoger dan het Europees gemiddelde), met daarin Amazon als absoluut belangrijkste kanaal met een DIY & Garden marktgrootte van maar liefst 2,54 miljard EUR. Met deze inzichten kunnen we concluderen dat er nog veel groeiruimte zit in deze markt.

10XCREW als growth engine

Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met veel verschillende merken, groot en klein, weten wij precies hoe D2C kanalen werken en hoe we deze het beste kunnen inzetten om de beste resultaten te behalen. Door onze krachten te bundelen hebben wij de omzet van één van onze partners alleen al in het eerste jaar met 319% kunnen laten stijgen (van 270K naar 1.2M).

10x-bb-grafiek3

Hoe hebben we dit gedaan?

Focus assortiment

Focus assortiment bepaald doormiddel van data driven marktonderzoek

Assortimentsontwikkeling

Concrete adviezen voor product en assortimentsontwikkeling doormiddel van een uitgebreide marketscan

Organische ranking

Organische ranking verbeterd door content optimalisatie en het sturen van gerichte paid traffic naar productpagina’s

Nieuwe marketplaces

Aangesloten bij 7 nieuwe Europese marketplaces, zoals Amazon (FR, IT en ES), maar ook Zalando

Hoe kunnen we jou helpen?

Ben je geïnteresseerd in operationele support, op zoek naar investeringspartners of misschien beide? Laat ons je helpen! We laten je graag zien waar de kansen liggen voor jouw specifieke merk in een korte online introductie meeting. Vul het onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen, helemaal vrijblijvend!

Verified by MonsterInsights